Usuwanie zmarszczek

usuwanie-zmarszczek_wiem_o_zdrowiu
  • Forum
  • Hej wiecie ile kosztuje taki zabieg?? Mam 18 lat a mam takie zmarszczki że nie wiem, najbardziej w okolicach oczu i ust. Chłopak mi mówi żebym się nie przejmowała ale ja nie mogę patrzeć na si...(więcej)
  • Mam 33 lata i wiadomo po 30-stce to jest już co nieco i tam i tu. Myślę teraz o zmarszczkach, chciałam je usunąć ale boję się wszelkich zbiegów. Proszę o radę napiszcie jak to się odbywa c...(więcej)
  • Zamierzam zrobić coś ze swoimi zmarszczkami ... tylko co nadal się zastanawiam, botox, plastyka czy laser, co polecicie, żeby efekty były najlepsze?...(więcej)
  • Podpowiedzcie mi proszę coś o bezoperacyjnym usuwaniu zmarszczek za pomocą kwasu hialuronowego przechodziła, któraś z was teki zabieg podpowiedzcie coś...(więcej)

Forum -> bezoperacyjne usuwanie zmarszczek

Tytuł:bezoperacyjne usuwanie zmarszczek
Autor:Klaudia
31.8.2011, 12:26
Podpowiedzcie mi proszę coś o bezoperacyjnym usuwaniu zmarszczek za pomocą kwasu hialuronowego przechodziła, któraś z was teki zabieg podpowiedzcie coś

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co jest większe, słoń czy księżyc

usuwanie-zmarszczek_ciekawostkigruper salon urody

Ciekawostki

Plastyka brzucha
Plastyka brzucha nie jest wskazana dla kobiet, które planują mieć jeszcze dzieci, bądź dla osób, które chciałyby jeszcze zrzucić trochę tłuszczu. Mięśnie, które podczas zabiegu są „dokręcane” podczas ciąży mogłyby ponownie się rozejść, co zagwarantowałoby jeszcze gorszy wygląd brzucha. Ważne jest także to, by pamiętać, że plastyka brzucha powoduje dość znaczące i trwałe blizny. Podczas konsultacji z lekarzem, powinien ci on powiedzieć o wszystkich za i przeciw zabiegowi.

Czy wiesz, że...

Usuwanie rozstępów
Całkowite eliminowanie rozstępów może nastąpić tylko w pierwszej fazie ich wystąpienia, a więc w momencie, gdy ich barwa jest czerwona lub fioletowa. Wtedy też sposób ich wyeliminowania jest najprostszy, ponieważ ogranicza się do stosowania odpowiednich kosmetyków. Na rynku istnieje bardzo wiele specyfików przeznaczonych specjalnie do usuwania rozstępów, dlatego też nietrudno takowy kosmetyk nabyć i rozpocząć jego używanie.

Polecamy

Usuwanie blizn
W zależności od rodzaju blizny, jej głębokości, rozmiaru, umiejscowienia, specjalista podejmie decyzję jaka metodę zastosować do jej usunięcia. Trzeba wiedzieć, że już przez pierwszy rok, kiedy blizna ulega rozwojowi można wykonywać czynności wpływające na jej wygląd w przyszłości. Do jednej z takich czynności należy ucisk miejsca, w miejscu, gdzie blizna się znajduje.

Metamizol jest lekiem już tradycyjnym i przechodzącym próbę czasu oraz próbę rzeczywistej wartości leczniczej od 1922 roku, kiedy to po raz pierwszy został użyty klinicznie jako środek przeciwgorączkowy i przeciwbólowy. W ostatnich latach, obok prac oryginalnych, ukazały się także prace poglądowe, przedstawiające metamizol w świetle nowszych badań i na tle nieprzerwanej dyskusji nad jego miejscem w terapii bólu. Pyralgina, która zawiera 500 mg tej substancji jest nie tylko lekiem o działaniu przeciwbólowym, albowiem posiada również działanie uspokajające.